www.amateur-invest.com
Personlig Privat Økonomi, Investering, Aktier, Obligationer, Software og meget mere...


DataShow.

Datashow er et program, som du kan bruge til at lave stærke præsentationer, forskellige slags spil, enkle eller avancerede undervisnings programmer, flotte demonstrationer af andre programmer eller produkter, etc.

DataShow kan bruges som et MULTIMEDIE værktøj. Du kan nemt lave alle slags "Shows" der inkluderer lyd, flot grafik og bevægelser.

Billede af DataShow hoved side.

Så hvis du vil lave selvkørende demonstrationer af programmer eller produkter, og gøre det på en billig måde, ved brug af gamle PC'er - Er DataShow vejen du skal gå. Placer den gamle PC i et butiks vindue, og lav præsentationer i DataShow - Voila, en enkel, flot og billig løsning!

Dette program fås kun på Engelsk.

DataShow er et DOS program - ikke et MS-Windows program. Den bedste måde at bruge det på, vil være på en ældre 286, 386 eller 486 type computer, som du ellers ikke kan bruge til MS-Windows. DataShow kan også bruges på nyere maskiner under MS-Windows eller OS/2!

NB: Skrot ikke dine gamle PC'er - sælg dem istedet til firmaer/butikker der kan bruge dem i deres udstillingsvinduer - til præsentationer af de ting de sælger - ved brug af DataShow! Tjen istedet penge på dine gamle maskiner!

Installation: Download DataShow pakken her. Kør programmet i et seperat bibliotek på din maskine. Mange eksempler på brug er inkluderet. Læs den medfølgende INFO.TXT fil, og prøv det selv!

DataShow Pro, version 2.5A, Jun. 4th. 2002:

Windows, selv installerende:

DSHOW25W.EXE (0.7 Mb)

 

DOS, selv udpakkende:

DSHOW25A.EXE (0.5 Mb)

Skriv venligst i gæste bogen, når du downloader fra Simply Data.

Registrer DataShow: Du kan registrere DataShow, hvis du ønsker. Læs den inkluderede INFO.TXT file og se hvordan der kan sendes registreringsgebyret for den fulde version. Du vil så modtage en fuldt registreret version via e-mail eller pr. diskette.

Eksempler: Her følger endnu et eksempel på brugen af DataShow. Ud over de eksempler; demoer, præsentationer, spil, der følger med i selve DataShow programmet, er der disse:

Maze.exe (8Kb) - Find ud a labyrinten (spillet er fuldt funktionsdygtigt, men kan udvides af dig).
Breakout.exe (3Kb)- Det klassisk bryd muren ned spil (mangler en smule, du kan lave resten).
Memory.exe - det klassiske huske spil (fuldt funktionsdygtigt, men kan udvides af dig).

Download DataShow pakken, og download derefter de forskellige ekstra spil. Spillene skal ligesom DataShow pakken ovenfor udpakkes før de kan køres.

Hvis du laver forbedringer til disse spil, eller laver nye spil med brug af DataShow, så send dem, og de vil blivet inkluderet på listen!

Internet
-Invest
-Søg
-Kort
-Gæste bog

Favoritter. Bogmærke...
Oversæt Translate...

Produkter

-Amatør Invest
-DataShow
-Keep It Secret

Information

-Simply Data

Facebook.

Bookmark and share www.amateur-invest.com

Besked til ven

Advertising banner...... Invest ..... Kort ..... Amatør Invest ..... DataShow ..... Simply Data .....

Advertising banner.

Besked til ven

- © Copyright Simply Data -
Side opdatering: 2017-01-12, 16:24:34:412