www.amateur-invest.com
Personlig Privat Økonomi, Investering, Aktier, Obligationer, Software og meget mere...


Aktiekurser til Amatør Invest.


Aktie- og portefølje styringsprogrammet Amatør Invest kan hente aktiekurser for mange firmaer fra mange lande automatisk via internet. - Dette sker næsten i realtid - og Gratis!

Aktiekurserne bruges af programmet så du kan følge værdien af din portefølje. Du kan også bruge de historiske aktie kurser til mange slags analyse - for at finde aktier at investere i. For eksempel kan Teknisk Analyse bruges i programmet.

Instruktioner:


Der er 3 metoder til at importere aktie kurser ind i Amatør Invest. De udføres fra "Import/Export" vinduet i programmet.

Da der kan ske ændringer i definitioner og da der løbende sker forbedringer til import faciliteten i programmet, er det altid en god ide, at hente den nyeste version.

Metode 1: Automatisk import fra Yahoo.
Dette er den mest fleksible måde, da du kan definere dine egne firmaer og få næsten realtids opdateringer af aktiekurser - gratis.
Hent aktiekurser / aktie kurser - via Yahoo - få mere info - Gratis. Mere information om definitioner for Yahoo, og om import/export faciliterne, kan ses på dette Amatør Invest internet sted, og på hjælpesiderne i programmet.

Metode 2: Automatisk import fra Amatør Invest internet stedet.
Dette opdaterer aktiekurserne for de firmaer, som kommer med Amatør Invest fra begyndelsen. Som regel opdateres disse kurser hver 2. uge.

Metode 3: Automatisk fuld data indlæsning.
Her slettes data fra databasen fuldstændig, og erstattes af de seneste firmaer og kurser fra Amatør Invest internet stedet. Dette er som regel kun nødvendigt, når Amatør Invest bruges for første gang.


Manuelt:
Endelig kan du også selv lægge kurser ind i programmet. Dette sker i kurs & info vinduet. Her kan der opdateres enkeltvist eller i en stribe ad gangen.


 

Nyheder:


Eftersom du kan bruge import funktionen i Amatør Invest, sker der ikke lægere en opdatering via seperate filer på denne side.


Interesseret i kurs opdateringer?

Hvis du har nogle virksomheder, som du opdaterer selv, og som du gerne ser inkluderet i programmet, så send venligst en email til Simply Data.


Split, navne forandring, mergers, etc.:

Mange ting sker hele tiden, der har indflydelse på aktiekurserne. En gang imellem opsplitter firmaer deres aktier eller ændrer deres navn. Det kan derfor være nødvendigt, en gang imellem, at opdatere aktie kurserne i Amatør Invest. Nyheder om split, etc. kan ses på denne side. Hvis du har viden om sådanne nyheder, kan du tilføje informationen på bulletin nyheds siden eller sende en email til Simply Data.


Euro valuta for visse lande:

Læg mærke til, at mange europæiske lande er gået over til Euro'en pr. 1. januar 1999.

Dette har indflydelse på kurserne i Amatør Invest, således at kurserne for tyskland og frankrig er opgivet i EUR.

Internet
-Invest
-Søg
-Kort
-Gæste bog

Favoritter. Bogmærke...
Oversæt Translate...

Produkter

-Amatør Invest
-DataShow
-Keep It Secret

Information

-Simply Data

Facebook.

Bookmark and share www.amateur-invest.com

Besked til ven

Advertising banner...... Invest ..... Kort ..... Amatør Invest ..... DataShow ..... Simply Data .....

Advertising banner.

Besked til ven

- © Copyright Simply Data -
Side opdatering: 2017-01-12, 16:24:34:722