www.amateur-invest.com
Personlig Privat Økonomi, Investering, Aktier, Obligationer, Software og meget mere...


Information om Simply Data.

Scroll venligst ned på siden for at se al information.

1. Hvordan tages kontakt.
2. Om Simply Data
3. Mission


1. Hvordan tages kontakt.

For information om registrering, reklame, salg eller andre spørgsmål eller foreslag, kan du bruge nedenstående email adresse. Læg venligst mærke e-mail adressen, og tast den ind i dit e-mail program.


E-mail address. Please enter it into your mail program.

For at bekæmpe spam emails fra programmer der gennemsøger internet sider for e-mail adresser, er det desværre nødvendigt, at der tages kontakt på denne lidt besværlige måde.

2. Om Simply Data.

Simply Data er oprettet af R. Michael. Med en Cand. Merc.-datalogi uddannelse, har han vedligeholdt sin programmeringsviden med programmerne Amatør Invest og DataShow. Erfaring haves som sektionschef i en bank, udviklingschef og projektleder i software firmaer og IT-chef i en produktionsvirksomhed.

Det er Simply Data's formål, at lave programmer, der er nemme at bruge - og at komme med enkle, effektive og billige løsninger.

Du kan leje Simply Data til dine egne projekter. Specialist viden haves indenfor områderne: Strategisk informations brug, Projekt Styring, Internettet, Netværk, Lotus Notes, Programmering (i Delphi og Notes), Win 95/98/ME/NT/2000/XP, PC'er, AS/400, sikkerhed og undervisning.

Du kan også bestille foredrag om investering i aktier og i brugen af Amatør Invest. Skriv til adressen ovenover, hvis du er interesseret.

Simply Data søger også venture kapital til at forbedre dette internet sted, programmerne og virkeliggøre de mange ideer der er på lager...

3. Mission.

Dette internet sted og edb-programmerne her, dedikeres til alle amatør investorer. Der findes masser af bøger, steder og programmer for professionelle investorer. Men let forståelige og lette at bruge steder og programmer for alle andre investorer, er svære at finde. Investorer, der vil investere deres hårdt tjente penge, for at få lidt overskud, bør have adgang til information, viden og værktøjer, der gør dette muligt.

Det er Simply Data's mission, at give uafhængig information, viden og værktøjer, der er lette at forstå og lette at bruge. Nu er der os "Amatør Investorers" tur!

R. Michael
Forfatter til bogen "Tjen penge på aktier" og programmet "Amatør Invest".

Internet
-Invest
-Søg
-Kort
-Gæste bog

Favoritter. Bogmærke...
Oversæt Translate...

Produkter

-Amatør Invest
-DataShow
-Keep It Secret

Information

-Simply Data

Facebook.

Bookmark and share www.amateur-invest.com

Besked til ven

Advertising banner...... Invest ..... Kort ..... Amatør Invest ..... DataShow ..... Simply Data .....

Advertising banner.

Besked til ven

- © Copyright Simply Data -
Side opdatering: 2017-01-12, 16:24:35:153