www.amateur-invest.com
Personlig Privat Økonomi, Investering, Aktier, Obligationer, Software og meget mere...


Beskatning af aktier - skat ved salg af aktier.

På denne side, og som lovet i min bog: "Tjen penge på aktier, udgivet af forlaget Globe (tidligere www.globe.dk/Default.asp?action=detail&vare=FG403-2), omtales beskatning af aktier.

Bog: "Tjen penge på aktier". Bog om aktier og beregning af skat.
Bogen "Tjen penge på aktier" ! Se mere om denne bog.

EDB Programmet "Amatør Invest" gør det også nemmere for dig, at holde øje med, hvad du skal betale i skat af dine investeringer. Du kan Læse mere om programmet her.

Aktie beskatningsreglerne kan ændres, alt afhængig af skiftende regeringers interesser. Derfor er de ikke indskrevet i bogen.

Men da aktie beskatning har betydning for, hvilket afkast man får af sine aktie investeringer, og dermed indflydelse på, om aktie investering er fornuftigt og rentabelt, bør der være et sted, hvor disse skatte regler omtales.

Mange andre steder på internettet, kan der findes oplysninger om aktiebeskatning. Ved at søge på Jubii, har jeg bl.a. fundet frem til det sted, som jeg vil anbefale.

Der er tale om www.familieadvokaten.dk,og hvis du klikker her, bliver du taget direkte til deres ganske glimrende beskrivelse af aktiebeskatning.

Se endvidere denne oversigt:

Oversigt over aktieskat - aktiebeskatning på den gamle måde - ved salg af aktier.

I forbindelse med udarbejdelse af finansloven 2005, er ovenstående beregning af skat på aktie avance blevet ændret. - Den komplicerede beregning ovenfor, erstattes af en beregning, der er noget enklere.

Man vil derfor ved beregning af skatten 2005 (ved indlevering af selvangivelse i 2006), automatisk blive skattemæssigt sat på den billigste måde - dvs. enten efter den gamle eller den nye skattemodel.

Den nye model går ud på, at skat af avancen på salg af aktier vil for 2006 og fremefter være at den såkaldte 100.000 kroners-grænse ophæves. Al aktieindkomst op til 43.300 kroner beskattes med 28 procent og derover hedder skatten 43 procent.

Kritikken af denne model går på, at private investorer nu vil forsøge at holde sig under grænsen på de 43.300 kroner, frem for at koncentrere sig om at købe og sælge på de bedste tidspunkter.

Internet
-Invest
-Søg
-Kort
-Gæste bog

Favoritter. Bogmærke...
Oversæt Translate...

Produkter

-Amatør Invest
-DataShow
-Keep It Secret

Information

-Simply Data

Facebook.

Bookmark and share www.amateur-invest.com

Besked til ven

Advertising banner...... Invest ..... Kort ..... Amatør Invest ..... DataShow ..... Simply Data .....

Advertising banner.

Besked til ven

- © Copyright Simply Data -
Side opdatering: 2017-01-12, 16:24:35:203