Danske bank - aktier og aktiekurser.

Denne side omhandler forespøgsel vedr. Danske bank aktier og aktiekurser i det gratis software program Amatør Invest. Det beskrives, hvordan Danske bank's import id kode er fundet - og denne beskrivelse kan også bruges til andre aktier.

----
Hvordan finder jeg aktier o.l. i jeres fine program ? F.eks. aktier i Danske Bank, så jeg kan tilføje dem til min liste.

Hent. Programm Amatør Invest kan hjælpe dig med danske-bank og du kan hente det gratis her på disse internet sider. Ved at trykke her på download. kommer du direkte til siden hvor programmet kan hentes gratis.

----
På denne side: http://finance.yahoo.com/lookup

Kan de fleste papirer (aktier, obligationer, investeringsforeninger) findes. Ved at skrive Danske bank i feltet, hvor der er en knap /Get Quotes/ ved siden af, vises en liste over firma navne der matcher det du indtaster.

Af listen, ses det også, at koden DANSKE.CO er den gældende for Danske bank - når der er tale om børsen i København. - Så i papir vinduet i programmet opretter du et nyt papir og indtaster Danske bank som navn, og DANSKE.CO som id import.

Nu er papiret klar til at bruge i Amatør Invest i portefølje vinduet, og det er klar til automatisk at få aktiekurser for Danske bank importeret, og opdateret værdien af din portefølje - Alt foregår helt automatisk.

Du kan nu følge om det går godt eller dårligt for Danske Bank aktier - og dermed bestemme om du vil investere i aktier fra Danske Bank.

Du kan læse mere om investering og det gratis software program Amatør Invest på dette internet sted. Du kan også hente programmet og prøve det selv. Kig dig bare omkring.

Se mere investerings forum beskedder på de følgende sider:

- Danske bank - Sydbank -

Internet
-Invest
-Søg
-Kort
-Gæste bog

Favoritter. Bogmærke...
Oversæt Translate...

Produkter

-Amatør Invest
-DataShow
-Keep It Secret

Information

-Simply Data

Facebook.

Bookmark and share www.amateur-invest.com

Besked til ven

Advertising banner...... Invest ..... Kort ..... Amatør Invest ..... DataShow ..... Simply Data .....

Advertising banner.

Besked til ven

- © Copyright Simply Data -
Side opdatering: 2017-01-12, 16:24:45:629