Sydbank - aktier og aktiekurser.

Denne side omhandler forespøgsel vedr. Sydbank aktier og aktiekurser i det gratis software program Amatør Invest. Det beskrives, hvordan sydbank's import id kode er fundet - og denne beskrivelse kan også bruges til andre aktier.

---------- Original Message -----------
From: "Dan K." <dgk@?.dk>
Sent: Sun, 14 Jan 2007 16:57:56 +0100
Subject: Jeg kan ikke finde sydbank!!! Hvorfor !!!

Hej.

Jeg er helt ny i dette, og har lige lidt begynder vanskeligheder.

Jeg vil gerne have styr på mine aktier o.l. i jeres fine program, og det går også godt bortset fra en enkelt ting. Jeg købte for mange år siden nogle aktier i SYDBANK, og dem vil jeg gerne have tilføjet min liste, men jeg kan ikke finde dem via programmet.

Med venlig hilsen
Dan K.
------- End of Original Message -------

Hent. Programm Amatør Invest kan hjælpe dig med sydbank og du kan hente det gratis her på disse internet sider. Ved at trykke her på download. kommer du direkte til siden hvor programmet kan hentes gratis.

From: "R. Michael"
To: "Dan K." <dgk@?.dk>
Subject: Re: Jeg kan ikke finde sydbank!!! Hvorfor !!!
Date: Sun, 14 Jan 2007 17:51:49 +0100

Tak for din interesse for Amatør Invest.

Desværre er det en alt for stor opgave, at oprette og vedligeholde samtlige aktier i verden til programmet. Derfor er programmet lavet så fleksibelt, så brugere selv kan lægge papirer ind i programmet og få kurser opdateret.

På denne side: http://finance.yahoo.com/lookup

Kan de fleste papirer (aktier, obligationer, investeringsforeninger) findes. Ved at skrive Sydbank i feltet, hvor der er en knap /Get Quotes/ ved siden af, vises en liste over firma navne der matcher det du indtaster.

Af listen, ses det også, at koden SYDB.CO er den gældende for Sydbank - når der er tale om børsen i København. - Så i papir vinduet i programmet opretter du et nyt papir og indtaster Sydbank som navn, og SYDB.CO som id import.

Nu er papiret klar til at bruge i portefølje vinduet, og det er klar til automatisk at få aktiekurser for Sydbank importeret, og opdateret værdien af din portefølje.

Du kan nu følge om det går godt eller dårligt for SydBank aktier - og dermed bestemme om du vil investere i aktier fra SydBank.

Du kan læse mere om investering og det gratis software program Amatør Invest på dette internet sted. Du kan også hente programmet og prøve det selv. Kig dig bare omkring.

Se mere investerings forum beskedder på de følgende sider:

- Danske bank - Sydbank -

Internet
-Invest
-Søg
-Kort
-Gæste bog

Favoritter. Bogmærke...
Oversæt Translate...

Produkter

-Amatør Invest
-DataShow
-Keep It Secret

Information

-Simply Data

Facebook.

Bookmark and share www.amateur-invest.com

Besked til ven

Advertising banner...... Invest ..... Kort ..... Amatør Invest ..... DataShow ..... Simply Data .....

Advertising banner.

Besked til ven

- © Copyright Simply Data -
Side opdatering: 2017-01-12, 16:24:45:770