Digte - digtsamling:

På denne side finder du et link til en digtsamling skrevet af mig. - Digtsamlingen "Følelser - Du!" blev primært til i perioden fra slutningen af 1970'erne til slutningen af 1980'erne - på det tidspunkt, hvor man som ungt menneske, er fyldt af mange tanker og ideer.

Jeg har læst nogle af digtene op for de personer, som de var møntet på. - Det var jo store følelser, specielt forelskelse og tanker om verdens sammenhæng.

Jeg vil ikke påstå, at jeg fandt meningen med tilværelsen og ej heller sammenhængen i verden. Men det at skrive - og digte, har været godt og sjovt. - af og til en intellektuel udfordring.

Jeg forsøgte på et tidspunkt i starten af 1990'erne at sende digtsamlingen til et par forlag, med henblik på udgivelser. - Uden held. Jeg er jo nok ikke det eneste unge menneske, der har forsøgt sig udi digtningens svære kunst.

Men da jeg nu havde lagt det hele på tekstbehandling, kan jeg jo ligeså godt udgive digtene her på mit internet sted. Det kunne jo være, at andre kunne finde lidt inspiration i et digt eller to - og måske genkender nogle af emnerne...

Selvom digtene er skrevet for nogle år siden, har de stadig affektionsværdi for mig, - så jeg forbeholder mig selvfølgelig stadig retten til dem. Skulle du derfor have brug for et eller flere af mine digte, i en eller anden sammenhæng, så kontakt mig, og vi finder ud af det.

Filen med digtene ligger i Adope Acrobat format - så du skal have en Adope Reader (den har de fleste allerede) på din maskine.

Prøv at trykke på linket her og den skulle gerne åbne:

Digtsamlingen "Følelser du".

Digte - digtsamling - billede af forsiden.

Alle rettigheder tilhører forfatteren.


NB: Dette er en personlig side, med digte og en digtsamling. Digtene og digtsamlingen har som sådan ikke noget at gøre med dette internet sted iøvrigt.


Se flere personlige sider på her:

- Om blomberg vaskemaskine og Brandt Norden - Digtsamling - Om E-Trade Danmark - Om Ledelse - Om hjørnegrund og privat fælles vej - Om rejseoplevelser - Om Star Tour - Advarsel mod Slankedoktor.dk - Erfaring med Proshop -

Internet
-Invest
-Søg
-Kort
-Gæste bog

Favoritter. Bogmærke...
Oversæt Translate...

Produkter

-Amatør Invest
-DataShow
-Keep It Secret

Information

-Simply Data

Facebook.

Bookmark and share www.amateur-invest.com

Besked til ven

Advertising banner...... Invest ..... Kort ..... Amatør Invest ..... DataShow ..... Simply Data .....

Advertising banner.

Besked til ven

- © Copyright Simply Data -
Side opdatering: 2017-01-12, 16:24:50:327