Slankedoktor.dk - klage !

Advarsel - Pas på slankedoktor. Erfaring med slankedoktor:

Herunder følger en beskrivelse af vores erfaringer med slankedoktor og af ting du skal passe på, når du melder dig ind i slankedoktor.

Bag slankedoktor.dk, slankedoktoren.dk, rygestopdoktor.dk - står firmaet e-doctor.dk og lægen Carl J. Brandt, og du skal være meget varsom og tænke dig rigtigt godt om, før du melder dig ind i disse firmaer.

ADVARSEL mod disse internet firmaer:
De har en meget - meget - meget - lang betingelses liste som du skal godkende, og der er nogle ting i disse betingelser som gør, at de love der ellers gælder vedrørende internethandel, ikke gælder når du melder dig ind i slankedoktor. - Og husk lige at læse alt - alle steder på dels tilmelding siden og dels betingelsessiden. - Fuldstændig som med forsikringer i gamle dage - læs også det med småt...

De væsentligste erfaringer med slankedoktor er:

1) Du har ingen fortrydelsesret. - Dvs. at du melder dig mere eller mindre "blindt" ind i slankedoktor, og du kan så ikke bagefter fortryde. - Du hænger på den for den periode du bandt dig for ved oprettelsen. Eksempelvis 3 mdr.

- Normalt har du som kunde 14 dages fortrydelsesret som kunde på internet, men det fraskriver du dig hos slankedoktor, fordi de påstår at deres service er special tilrettet lige netop dig, i det øjeblik du logger på. - Det kan jo være fordi du så opdager, at deres "tjeneste" er kedelig - og så vil de alligevel have penge.

2) Du tillader slankedoktor - automatisk - og uden nogen form for advisering, at hæve penge på din konto - hvis du ikke husker at opsige dit abonnement med mindst 1 måneds varsel.

- Ingen kundeservice eller email fra slankedoktor, som lige gør dig opmærksom på, at dit abonnement automatisk bliver fornyet og at det er nu du skal melde dig ud. - Det skal du sandelig lige huske selv at gøre. - Det tjener de sikkert rigtigt mange penge på. - Specielt hvis du har meldt dig ind for 1 års bindingsperiode, og efterhånden har fundet ud af, at deres tjeneste er kedelig eller du har haft for travlt til lige at være logget på i den seneste tid. - Bare ærgeligt - du betaler lige for 1 år mere...

Konklusion om slankedoktor kundeservice og forretningsmoral:

Så pas på med at melde dig ind i slankedoktor - almindelig god kundeetik og kundebehandling finder du ikke der. Det er vores erfaring, efter at have været medlem - og haft en længere mail korrespondance med dem - herunder med ejeren Carl J. Brandt. - Ikke til at hugge eller stikke i, for penge er jo gud...

Vi SKAL IKKE prøve det igen, og kan kun anbefale andre, at i meget nøje skal overveje om i virkelig ønsker at blive medlem af slankedoktor. - Der er størst sandsynlighed for, at det der bliver mest slank er din pengepung.

Hvornår lærer firmaer at behandle deres kunder ordentligt, at give fornuftig advisering og ordentlig fortrydelsesret ?

- Slankedoktor føres til listen over sådanne firmaer, som efter vores mening, udviser en ringe grad af kundeservice. De oprindelige dyder om kunden i centrum, finder du ikke hos slankedoktor.

Se flere personlige sider på her:

- Om blomberg vaskemaskine og Brandt Norden - Digtsamling - Om E-Trade Danmark - Om Ledelse - Om hjørnegrund og privat fælles vej - Om rejseoplevelser - Om Star Tour - Advarsel mod Slankedoktor.dk - Erfaring med Proshop -


NB: Dette er en personlig side. Den har som sådan ikke noget at gøre med dette internet sted iøvrigt. Den er udelukkende lagt på internet for, at vi kan videregive vores erfaring med slankedoktor.dk.


Internet
-Invest
-Søg
-Kort
-Gæste bog

Favoritter. Bogmærke...
Oversæt Translate...

Produkter

-Amatør Invest
-DataShow
-Keep It Secret

Information

-Simply Data

Facebook.

Bookmark and share www.amateur-invest.com

Besked til ven

Advertising banner...... Invest ..... Kort ..... Amatør Invest ..... DataShow ..... Simply Data .....

Advertising banner.

Besked til ven

- © Copyright Simply Data -
Side opdatering: 2017-01-12, 16:24:50:878