Indhold - Index


Sammenlign med index.

I dette vindue fås også en masse værdifuld information.

Først og fremmest er det muligt, at sammenligne din egen portefølje med et base index, som du selv vælger. Dette giver dig en ide om, hvordan dine investeringer klarer sig i sammenligning med resten af papir markedet. Klarer du dig bedre eller dårligere?

Der søges kun mellem aktive investeringer, og dermed ikke for test- eller solgte handler.

Endelig har registrerede brugere mulighed for at se, hvordan hele brancher klarer sig. Dette kan være brugbart, hvis du ønsker at investere i en bestemt branche. Du vælger denne funktion med radio knapperne til højre i vinduet.

Hvordan:
I det øverste højre hjørne af vinduet, kan du vælge dit base index (eller branche index). Det kan være et firma eller eller et af de mange generelle index der findes, som f.eks. Dow Jones, London's FT-100, Tysklands DAX index eller Københavns fondsbørs' KFX-index. Derefter vælger du dagen, hvorfra index'et skal regne som 100 - start værdien.

Linierne:
Den blå linie er så base index fra og med den valgte dato, og den røde linie er hele din portefølje, også fra den valgte dato.

Fair sammenligninger:
For at se hele udviklingen i din portefølje, bør du sætte datoen til den dato, hvor du købte dine første papirer. Vær sikker på, at du har kurser i hele perioden fra første dato til nu. Dette vil vise de op- og nedture dine investeringer har foretaget, ved siden af op- og nedturene for markedet, som helhed.

Yderligere information:
Hvis du trykker på "Vis" knappen, vil der blive vist en rapport med udviklingen i dine papirer. Du kan se gevinst- og tab for hvert af de datoer der er kurser for.

Felter:
Disse felter skal udfyldes:

Base Index:
Dette er det index som du ønsker at måle (sammenligned) din portefølje med. Du kan enten vælge et papir eller et andet foruddefineret index, alt afhængig af, hvad der er indtastet i kurser & informations databasen.

Base Dato:
Start dato, fra hvilken base index'et og din portefølje vil blive sat til 100. Her sætter du begyndelses datoen for sammenligningen.

Knapper:
Bortset fra Hjælp og Luk knapperne (der skulle være selvforklarende), ses disse knapper i vinduet:

Printer ikon
Udskriver vinduet til din standard opsatte windows printer.

Vis
Viser en rappport på skærmen, der indeholder værdien og index for din portefølje, for hver dag der findes kurser, siden base datoen. Når rapporten vises på skærmen kan du vælge at få den udskrevet på r.

Zoom ud
Gendanner graf området til dets oprindelige koordinater (i det tilfælde du har flyttet eller udvalgt en del af grafen til visning).
Internet
-Invest
-Søg
-Kort
-Gæste bog

Tilføj til favoritter. Bogmærke...
Translate these Amateur Invest Personal Finance pages. Translate...

Produkter

-Amatør Invest
-DataShow
-Keep It Secret

Information

-Simply Data

Send besked til en ven om www.amateur-invest.com - hs1560


..... Invest ..... Kort ..... Amatør Invest ..... DataShow ..... Simply Data .....


Send besked til en ven om www.amateur-invest.com - hs1560

- © Copyright Simply Data -
Side sidst bygget: 2008-06-05, 11:25:50:093

Advertising banner.