Indhold - Index


Bank Posteringer.

Her indtaster du de transaktioner der sker på hver af dine bank konti.

Først skal du sætte en eller flere bank konti op. Når du har gjort det, kan du begynde på at indtaste transaktioner (postere på konti).

Transaktioner er et antal indsættelser eller hævninger fra konti.

Så dette vindue vil indeholde en liste af alle de transaktioner der er foretaget på en konto. Listen går fra den tidligste til den seneste transaktion, hvor du kan se beholdningen på kontoen.

Som standard, vil listen blive sat til at pege på den seneste transaktion.

Funktioner.
Disse funktioner hører til bank posterings vinduet:

Konto Nummer
Vælg mellem de forskellige konti du har sat op. Vinduet med posterings oversigten vil skifte indhold, og vise de posteringer der hører til hver konto, når du ændrer på konto nummeret i denne valg boks.

Brug af mus of tastatur.
Generel information om brugen af mus og tastatur fås her.

Mellemrumstasten
Du kan endvidere, i dette vindue, bruge mellemrumstasten. Når du udpeger en postering i posterings oversigten, og trykker på mellemrums tasten på tastaturet, så vil posteringen blive "godkendt" af dig, og en markering vil blive vist ved siden af posteringen. Dette kan hjælpe dig med at holde styr på indtægter og udgifter på dine konti, hvis du eks. krydschecker med dankort bonner, etc., og dine bank kontoudtog.

Knapper.
Disse knapper hører til bank posterings vinduet:

Tilføj
- Du kan tilføje posteringer. Se rette.

Ret
- Du kan rette posteringer. Se rette.

Slet
- Du kan slette posteringer, én ellere flere ad gangen. Ønsker du at slette flere posteringer for en konto, kan du også bruge de administrative værktøjer. For at slette transaktioner i listen, skal ud udvælge dem ved at bruge standard taste/muse kombinationer. Når transaktioner bliver valgt, vil der kunne ses en speciel markering i venstre side af listen.

Tildel
- Med denne knap kan registrerede brugere tildele budget koder til posteringer. Dette gør det nemt, at opdatere mange posteringer og få dem vist i forskellige kategorier i budget vinduet. Indtast venligst budget kategorierne i budget vinduet først.

Når du så bruger denne knap: 1) bliver du spurgt om du ønsker at tildele til alle konti. Vælg ja, hvis du vil have opdateringen til at omfatte alle konti. Nej betyder, at opdateringen kun gælder den udvalgte konto. 2) der vises et vindue, hvor du kan indtaste den konto tekst, som du ønsker at tildele en budget kode. F.eks. kan du have mange posteringer med teksten "Løn", og du kan have en budget kode "Indkomst". Du kan så linke teksten til budget koden med denne tildeling.

Filter
- Indtast hele eller dele af transaktioner der ønskes filtreret. Du kan bruge en * i slutningen for at vælge alle typer af en slags. Indtast f.eks. "DK-KØB*" for at filtrere alle transaktioner der begynder med de nævnte bogstaver. Filter funktionen skelner mellem store/små bogstaver.

Find
- Indtast hele eller en del af transktions beskrivelse der skal søges efter. Du kan bruge en * som nævnt ovenfor. Find funktionen skelner ikke mellem store/små bogstaver. Sæt check mærke for at finde fra start eller næste.

Hjælp
- Denne hjælpe side.

Luk
- Lukker Bank Posterings vinduet.

Navigations knapper.
Under posterings oversigten, er der en række navigations knapper, som ser ud som knapperne på en bånd optager. Sammen med pile knapperne og skydedimsen i højre side af posterings oversigten, kan du bruge knapperne til at flytte den markør der udpeger den aktuelt valgte postering. Ved at holde musen hen over navigations knapperne, vil en lille tekst med deres betydning fremkomme.

Printer Ikon.
Hvis du trykker på printer ikonet (billedet), vil der blive vist en rapport for den valgte konto. Rapporten vises på skærmen, og derfra kan du vælge at udskrive rapporten på en printer.

Summations Ikon.
Trykker du på denne knap, får du mulighed for at se en opgørelse over din samlede formue. Dette omfatter alle dine konti, og alle dine papirer. Dette er din netto værdi, hvis du kunne gøre alle dine investering op lige nu.

Læg mærke til.
Læg venligst mærk til, at når du tilføjer, retter eller sletter en postering, så opdaterer Amatør Invest sum kolonnen, ved at gennemløbe alle posteringer og genudregne summen.
Internet
-Invest
-Søg
-Kort
-Gæste bog

Tilføj til favoritter. Bogmærke...
Translate these Amateur Invest Personal Finance pages. Translate...

Produkter

-Amatør Invest
-DataShow
-Keep It Secret

Information

-Simply Data

Send besked til en ven om www.amateur-invest.com - hs700


..... Invest ..... Kort ..... Amatør Invest ..... DataShow ..... Simply Data .....


Send besked til en ven om www.amateur-invest.com - hs700

- © Copyright Simply Data -
Side sidst bygget: 2008-06-05, 11:25:52:453

Advertising banner.