Investering i aktier og obligationer.

Hvad er investering: Det er den opgave, der går ud på at investere penge, at købe og sælge f.eks. ejendomme, valuta, guld, papirer (aktier, obligationer, investeringsforeninger, etc), og helst på en sådan måde, at man sælger til en højere pris end man har købt for - og på den måde tjene penge.

Har du brug for hjælp til at investere? Har investering og investeringer din interesse? Investerer du i aktier eller investerer du i obligationer? Er et investeringsværktøj, der er nemt af bruge, noget du har brug for og af interesse for dig?

Så prøv investeringsprogrammet "Amatør Invest"! - Det er nemt at bruge, og i det, kan du styre dine egne investeringer på flere måder:

1. Ved at holde styr på din portefølje.
2. Ved at holde styr på dine bank konti.

Vil du gerne tjene penge på investering?
- Så få fat på det bedste værktøj du kan!

Hent. Programm Amatør Invest kan hjælpe dig med investering og du kan hente det gratis her på disse internet sider. Ved at trykke her på download. kommer du direkte til siden hvor programmet kan hentes gratis.

Hent / downloade investerings software programmet gratis ved at trykke på linket. - Dette vil bringe dig direkte hen til download siden. - Du kan også bruge dette Amatør Invest internet sted til at lære meget mere om at investere, investing, investeringer og software programmet.

Ved at hente programmet kan du gratis prøve software programmet selv, og se de mange funktioner. - Der følger ingen krav om køb eller andet med. - Men hvis du ønsker at registrere software programmet, kan det gøres herfra.

Specielt idag er det vigtigt at holde styr på ens investeringer. Når kurserne går op, er det forholdsvist nemt at tjene penge, men når kurserne (på et eller andet tidspunkt) går nedad, er det sværere. Du kan holde rede på dine investeringer med dette software program. Du kan bruge investerings rådiveren og teknisk analyse til at finde investeringsmuligheder. Det er bygget til at være nemt (og dog stærkt) at bruge med omfattende hjælpefaciliteter. Du får også mange andre funktioner, grafer og rapporter.

Et eksempel på forsiden i programmet (af den engelske udgave) ser således ud (klik på billedet for at forstørre). Programmet fins også i en dansk udgave, kompet med danske menuer og danske hjælpetekster:

Program til investering

Navnet "Amatør Invest" er brugt for at vise, at der er tale om et program der er nemt at bruge. Programmet indeholder dog så mange muligheder, at det kan bruges af både nye, såvel som mere erfarne investorer.

Bog: "Tjen penge på aktier" - om investering i bl.a. aktier.
Bogen "Tjen penge på aktier" er nu udkommet i 3. udgave! Se mere om denne bog.

I bogen "Tjen penge på aktier" skrevet af samme forfatter, som har udviklet programmet, har du mulighed for at læse mere om, hvordan du investerer - samt om "Amatør Invest". Også her, har både den nye, såvel som den mere erfarne, mulighed for at læse om nogle tips og tricks, så man bedre kan forstå de sammenhænge, der findes på finansmarkederne, som som er gode at kende, når man skal investere.

Amatør Invest giver dig følgende fordele:

- Styr dine investeringer ved:
At se, hvornår du skal investere og hvordå du skal sælge.

...Få styr på tingene, og invester som en prof...

Download et investerings software program.


Læs mere om, hvad Amatør Invest kan gøre for dig på disse sider:

Investering, Aktier, Obligationer, Penge, Valuta

-Til Investeringsskolen

Internet
-Invest
-Søg
-Kort
-Gæste bog

Favoritter. Bogmærke...
Oversæt Translate...

Produkter

-Amatør Invest
-DataShow
-Keep It Secret

Information

-Simply Data

Facebook.

Bookmark and share www.amateur-invest.com

Besked til ven

Advertising banner...... Invest ..... Kort ..... Amatør Invest ..... DataShow ..... Simply Data .....

Advertising banner.

Besked til ven

- © Copyright Simply Data -
Side opdatering: 2017-01-12, 16:24:52:210